Maviware'in yeniden açılması hakkında. - Yazdırılabilir Sürüm +- Maviware - Bilişim teknolojileri (https://maviware.com) +-- Forum: Maviware Forumları (https://maviware.com/Forum-Maviware-Forumlar%C4%B1) +--- Forum: Maviware Hakkında (https://maviware.com/Forum-Maviware-Hakk%C4%B1nda) +--- Konu: Maviware'in yeniden açılması hakkında. (/Thread-Maviware-in-yeniden-a%C3%A7%C4%B1lmas%C4%B1-hakk%C4%B1nda) Sayfalar:
1
2
|
Maviware'in yeniden açılması hakkında. - Chrome - 05-05-2023 Maviware uzun zaman önce Mavi tarafından kurulmuş ve internetin en keyifli dönemlerinden bugüne ışık tutmuştur. Maviware, internetin başlangıç dönemlerinde birçok kişinin en sevdiği ve en çok kullandığı web sitelerinden biriydi. Mavi tarafından kurulan bu forum, kullanıcılarına birçok farklı konuda tartışma ve paylaşım imkanı sunuyordu. Ancak ne yazık ki, zaman içinde Maviware'ın popülaritesi azalmaya başladı ve sonunda forum faaliyetlerini durdurdu. Ancak, Maviware'ın hayranları olarak, hala özlediğimiz o eski günleri hatırlayarak burada bir araya gelme kararı aldık. Amacımız, Maviware'ın ruhunu yeniden yaratmak ve kullanıcılarımıza eskiden olduğu gibi keyifli bir forum deneyimi sunmaktır. Umuyoruz ki, bu çabalarımızın meyvelerini toplar ve Maviware'ın yeniden doğuşunu kutlayabiliriz. Maviware'ın eski kullanıcıları olarak, burada bir araya gelerek forumlarda geçirdiğimiz o keyifli zamanların tekrar yaşanmasını istiyoruz. Eskiden olduğu gibi yeni konular açıp tartışabileceğimiz, farklı fikirleri paylaşabileceğimiz ve hatta belki de yeni arkadaşlıklar kurabileceğimiz bir ortam yaratmak istiyoruz. Buradaki amacımız sadece Maviware'ın yeniden canlanması değil, aynı zamanda internetin erken dönemlerindeki nostaljik havayı da geri getirmektir. İnternetin gelişmesiyle birlikte, bazı şeyler kaybolmuş olabilir ama bizler bu kayıpları telafi etmek için çaba gösteriyoruz. Umarız sizler de Maviware'a katılır ve bu hareketimize destek verirsiniz. Sizlerin de burada bize katılmasıyla birlikte, Maviware'ın eski günlerine geri döneceğimizi ve beraberinde harika bir forum deneyimi yaşayacağımızı umuyoruz. İnternetin derinliklerinde hep bir aradayız. RE: Maviware hakkında. - #Xlamber - 05-05-2023 https://youtu.be/Nfr_MaidZFo RE: Maviware'in yeniden açılması hakkında. - xTheJust - 05-05-2023 Hayırlı uğurlu olsun RE: Maviware'in yeniden açılması hakkında. - #MetehanG - 05-06-2023 Hayırlı olsun.. RE: Maviware'in yeniden açılması hakkında. - GeneralAnimeus - 09-26-2023 kim kaldı be eskilerden -AnimeusTR AH ULAN AH NEREDESİN ÇAĞLAR ABİ RE: Maviware'in yeniden açılması hakkında. - maviyeni - 09-28-2023 Gençler teşekkür ederim unutmadığınız için, programmerman beni buldu ve forumdan bahsetti. Ama geçmişe bi çizik atıp devam etmek varken neden takılıp kalıyorsunuz? O günlere geri dönmek mümkün değil, hayal dünyasında yaşamayı bırakın. Not: Durumumu merak edenler olmuş, ölmedim. Normal, sıradan bir hayat yaşıyorum, yazılım mesleğine devam, ama yasadışı birşey yok. Umarım sizlerde iyisinizdir. Kendinize iyi bakın! ve unutmayın: Zor diye birşey yok, imkansızsa zaman alır RE: Maviware'in yeniden açılması hakkında. - GeneralAnimeus - 09-30-2023 geri dönmek mümkün değil ama olsun seninle tekrar iletişim kurmak bile yeter çağlar abi kaç senedir uğraşıyoduk programmerman ile çakkal bana haber vermemiş ona ayrı kırıldım .d seni çok özledik ne yapalım sırra kadem bastın bi ara işlettiğin internet kafenin oralardaki mekanları bile aramıştık hehehehe gönlümüzdeki tahttan asla inmeyecen kral RE: Maviware'in yeniden açılması hakkında. - maviyeni - 10-01-2023 Eyvallah, Geriye kim kaldıysa toplanalım burda? Herkes değişip hayatta kendi yolunu bulmuştur elbet ama, yeniden başlanmaz diye bir kural yok. RE: Maviware'in yeniden açılması hakkında. - GeneralAnimeus - 10-01-2023 bir daha böyle sırra kadem basmaları kabul etmiyorum ve evet burası olur discord olur heryerden gelirim ben ah zamanında maviware ile yeni sayfa açmış olaydık o hayal ettiğin forum gerçek olurdu hilelerle devam edince başlamadan bitmişti son kertede hile olaylarını durdursan bile yetmemişti insanlar hazırlıksızdı alışık değillerdi RE: Maviware'in yeniden açılması hakkında. - !!wthack!! - 10-04-2023 Hayırlı olsun |